Tervetuloa The Mini Teamin matkaan

Jes, nyt The Mini Team on vihdoin auki! Monien kuukausien miettimisen, luomisen, ostamisen ja jälleen miettimisen jälkeen, olemme vihdoin voineet painaa "ONLINE"-nappia! Mielestämme olemme luoneet ainutlaatuisen verkkokaupan vanhemmille, jotka arvostavat kestävyyttää, kauneutta ja moderniutta lapsien vaatteissa ja hoitotuotteissa - unohtamatta tietenkään hassuttelua!

Lastenvaate ja -tarvike intoiluni alkoi melkein 14 vuotta sitten. Tulin silloin ensimmäistä kertaa tädiksi. Muistan, kuinka kiertelin lastenvaateosastoja ja etsin opiskelijabudjetille ystävällistä lahjaa pikkuiselle vauvalle. Olin aivan haltioissani kaikesta ihanasta. Lentelin maasta toiseen milloin opiskelijavaihtoon tai työharjoitteluun, ja vaihtokaverini ihmettelivät suu auki, kun raahasin kotiin aina kasan lastenvaatteita tädin minitiimille jokaisesta mahdollisesta maailmankolkasta. Kesti kymmenen vuotta ennen kuin sain ensimmäisen ihka oman minitiimiläiseni.

Oman minitiimini kasvaessa ensin nollasta yhteen ja sitten yhdestä kolmeen, huomasin, että itselläni ei enää ollutkaan aikaa selailla verkkokauppojen valtavista valikoimista juuri niitä juttuja, jotka sopivat meidän skandinaaviseen ja minimalistiseen, mutta ajoittain hassuttelevaan, tyyliin ja jotka kestävät suhteellisen aktiivisten lasteni käyttöä. Siinä valikoimia selatessani syntyi idea, miksi en perustaisi omaa verkkokauppaa, johon valitsisin meidän ja ystävieni perheiden kokemuksen perusteella hyväksi havaittuja merkkejä ja suosikkituotteita. Ennen lapsia ja jopa esikoiseni jälkeen, olisin löytänyt miljoona tekosyytä "miksi ei" -kysymykseen. Löydän niitä vieläkin, mutta tässä elämäntilanteessa "niinpä, miksi ei" -vastaus tuntui virkistävämmältä vaihtoehdolta. 

Jokainen tuote verkkokaupassamme on valittu huolella, merkit ovat meidän suosikkimerkkejämme. Meidän minitiimimme asustaa Tanskassa, mutta meillä on suuri suomalainen sydän, ja perhettä kolmella eri mantereella. Siksi valikoimastamme löytyy suosikkejamme eri puolilta maailmaa - me olemme vähän sellaisia maailmankansalaisia, että on vaikea sanoa, mikä meille on kotimaista. Tästä huolimatta, ekologisuus, eettisyys ja kestävä kehitys on lähellä sydäntämme ja pyrimme valitsemaan tuotemerkit ja tuotteet näitä arvoja mukaillen. 

Blogistamme tulet löytämään inspiraatiota lasten vaatteisiin, leikkiin, askarteluun, leipomiseen, perhe-elämään ja äitiyteen - eli tavalliseen arkeen ja vähän juhlaankin, ja toivomme että viihdyt minitiimin universumissa! 

 

Tervetuloa The Mini Teamin universumiin!

 

Shop now

You can use this element to add a quote, content...