Palautukset:

Toivomme että pidät ostamistasi tuotteista yhtä paljon kuin me. Olemme huolella valinneet verkkokauppaamme merkit ja tuotteet, joita voimme itse suositella. 

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 vuorokauden palautusoikeus vastaanottopäivästä lukien. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia eli käyttämättömiä ja pesemättömiä. Tuotelappujen ja pakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin ostettaessa. Alusvaatteilla, uimapuvuilla, hiuslenkeillä, tuteilla ja muilla hygieniatuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.  

UUSI PALAUTUSSYSTEEMI:
Voit valita:
1) palauta sähköisellä lomakkeella ja maksa palautukseen tarvittava postituslappu osoitteessa: https://return.shipmondo.com/the-mini-team-fi

HUOM! tarvitset maksukortin (palautus kustantaa 6,90€) ja postituslappu tulee tulostaa ja teipata palautettavan paketin pääälle. 

2) Ennen kuin palautat, kirjoita meille osoitteeseen hi@theminiteam.com mitä haluat palauttaa. Sähköpostitamme sinulle palautuslapun ja postituslapun. Palautus maksaa 6,90€, mikä vähennetään palautettavasta summasta, kun tuote on saapunut meille.

3) Voit palauttaa omakustanteisesti, mutta toivomme tästä sähköpostia ennen palautusta. Sähköpostin lähettäminen nopeuttaa palautuksen käsittelyaikaa.

Voit palauttaa tuotteet 30 päivän kuluessa toimituksesta. Kun palautat, pakettiin tulee merkitä PALAUTUS. 

Tuotteen on oltava uudenveroinen ja hintalaput tulee olla kiinnitettynä. Toivomme, että pakkaat tuotteet alkuperäispakkaukseen, mutta tuotteiden asianmukainen pakkaaminen on sinun vastuullasi. Palautus tehdään omalla kustannuksella. 

Jos paketti on lunastamaton, käsittelymaksu jää asiakkaan vastuulle.
Jos tuote on rikki, likainen tai muuten vahingoittunut (eikä siitä ole ilmoitettu meille), harkitsemme asiakohtaisesti palautammeko sinulle koko ostosummaa. 

Palautusosoite:
The Mini Team ApS
Att: Palautus
Sukkervænget 63
5000 Odense C
Tanska

Huomaa, että paketti on lähetettävä suoraan osoitteeseemme. Emme nouda paketteja noutopisteistä. 

Palautusilmoitus
Lataa ja tulosta tästä:


Peruutukset:
Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse. Kun olet ilmoittanut meille peruutuksesta, tilauksesi summa palautetaan sinulle mahdollisimman pian, viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisesta. Postitettua tuotetta ei voi peruuttaa ja tuote käsitellään siten palautuksena.

Paketin noutamatta jättäminen:
Paketin noutamatta jättäminen ei ole peruutus/palautus. Jos paketti palautuu meille eikä sitä ole noudettu postituspisteestä, veloitamme asiakkaalta postikulut. Paketin peruuttaminen ja palauttaminen vaatii aina yhteydenoton meihin ennen palautusta.

Reklamaatiot:
Reklamaatiooikeus tarkoittaa, että voit asiakkaana valittaa tuotteessa ilmenneistä virheistä ja puutteista kahden vuoden kuluessa ostosta. On kuitenkin tärkeää, että teet reklamaatiosi heti, kun tuotteessa ilmenee virhe. Tämä tarkoittaa, että voit joko korjata, vaihtaa, saada rahasi takaisin tai saada alennuksen hinnasta. Tämä riippuu tilanteesta.
Edellytyksenä on, että reklamaatio on perusteltu ja että tuotteessa oleva virhe ei ole syntynyt tuotteen virheellisen käytön tai muun haitallisen käytöksen seurauksena. Reklamaatio-oikeus ei siis kata virheitä, jotka johtuvat väärästä käytöstä, puutteellisesta huollosta tai tavanomaisesta kulumisesta. Jos haluat tehdä reklamaation, ota meihin yhteyttä (hi@theminiteam.com) heti kun havaitset vauriot. Viestiin tulee kirjoittaa tarkka kuvaus tuotteen viasta sekä esittää todiste, toisin sanoen tarkka kuva tuotteesta ja viasta. Jos reklamaatio hyväksytään, maksamme palautuskulut. Huom! Reklamaatio vaatii yhteydenottoa ennen palauttamista. Ota yhteyttä, jos tarvitset apua!

Tuotteen vaihto:
Jos haluat vaihtaa tuotteesi toiseen väriin, kokoon tai tyyliin, palauta ei -toivotut tuotteet ja tee uusi tilaus.

Tarvitsetko apua? Jos tarvitset apua tai ohjeita tilauksesi kanssa, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa hi@theminiteam.com. Vastaamme pyyntöösi 48 tunnin kuluessa.